Contact opnemen?

Over ons

Over verloskundigen- en echo praktijk De Parel

Locatie

Verloskundigen- en echopraktijk De Parel


Gezondheidscentrum
Scala Medica

Chopinstraat 1 b

3752HR Bunschoten

Tel. Praktijk: 033-2982202

Tel. Dienst: 06-13325095

Over ons

Over verloskundigen- en echo praktijk De Parel

Wat leuk dat je wat meer over de praktijk en de verloskundigen van de Parel wilt weten!

Wij zijn een verloskundigen praktijk maar ook een echoscopie praktijk. In Bunschoten willen we de zorg zo laagdrempelig mogelijk houden voor  vrouwen (en hun partners). Dat wil zeggen dat we geen assistentes hebben, dus je krijgt altijd direct een verloskundige aan de telefoon en aan bed!

Op de praktijk doen we lichamelijk onderzoek, bloedonderzoek, echoscopie maar geven we ook voorlichting en scholing. We scholen bijvoorbeeld kraamverzorgsters. Het oprichten van het nieuwe gezondheidscentrum was een enorme klus, maar we zijn blij dat het er staat! Hierdoor kunnen we dan ook gaan uitbreiden met onze zorgverlening!

Het is erg fijn te lezen dat dit alles erg gewaardeerd wordt in onze enquêtes. We scoren gemiddeld een ruime 9!

We willen ook graag meewerken aan verbetering van kwaliteit van zorg in Bunschoten en regio Amersfoort. Daarom hebben wij allemaal verschillende taken op ons genomen.

Zo doet Paule bijvoorbeeld ROAZ (Regionaal Overleg Acute Zorgketen), corona/crisis overleg. Ze doet dit samen met Anniek. Janita bekleedt een functie in de projectgroep integrale geboortezorg ( een onderwerp wat de hele geboortezorg in Nederland bezighoudt).  

Tineke kun je tegenkomen tijdens de voorlichtingsavonden in het Meander en Deborah zit in de protocollen werkgroep.

Lokaal werken we ook nauw samen met de eerstelijnszorgverleners ( huisartsen, apotheek, fysiotherapeut, de boei, JGZ etc) in werkgroepen om de zorg in Bunschoten op hoog niveau te houden en te verbeteren waar nodig.

Elke verloskundige heeft haar eigen specialiteit!