Verloskundigenpraktijk Spakenburg Telefoon: 033-2982202
dutch english france polish

Zwangerschap

Blijdschap, verbijstering, ongeloof, twijfels? Alles is mogelijk als je zwanger bent. En nu je zwanger bent, ben je op zoek naar een verloskundigen praktijk. De zwangere vrouw en haar partner staan bij ons centraal. Omdat wij beseffen dat het dragen en krijgen van een kindje een ingrijpende en belangrijke gebeurtenis is in je leven, spitsen wij onze verloskundige zorg zoveel mogelijk toe op de individuele wens van de zwangere vrouw en haar partner.

De eerste afspraak vindt bij ons plaats bij een zwangerschapsduur van 8 weken. Je kunt dus al vrij vlug nadat je weet dat je zwanger bent bellen voor een afspraak.  Je kunt bellen op werkdagen maandag tot en met vrijdag naar het nummer: 033-2982202 om een afspraak te maken, wanneer u geen gehoor krijgt kunt u altijd bellen naar het 24 uursbereiksbaarheidsnummer 06-13325095.

Je kunt ook alvast een formulier invullen voordat je naar je eerste afspraak komt. De verloskundige zal je veel vragen stellen,  sommige vragen weet je niet direct maar zullen nagevraagd moeten worden in de familie. Daarom is het handig dit onderstaande formulier door te nemen.

Meld je nu online aan bij Verloskundigen praktijk De Parel in Spakenburg

 

Meld je nu ook gelijk aan bij moeders voor moeders!

http://www.moedersvoormoeders.nl/?utm_source=vkpraktijkdeparel&utm_medium=banner&utm_campaign=362

 

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Spakenburg De Parel
Chopinstraat 1 b
3752 HR Bunschoten-Spakenburg
Praktijknummer: 033-2982202
Diensttelefoon: 06-13325095