Verloskundigenpraktijk Spakenburg Telefoon: 033-2982202
dutch english france polish

Meer over...

Janita Nagel

Ik ben Janita Nagel- Ruizendaal. Ik ben afgestudeerd als verloskundige in 2005. Ik heb eerder met veel plezier gewerkt als verloskundige in Amersfoort en 3 jaar als verloskundige in Nijkerk. Voor de opleiding tot verloskundige (Verloskunde Academie Amersterdam) heb ik de opleiding tot verpleegkundige niveau 5 gedaan (HBO-V te Zwolle). Tijdens deze opleiding heb ik ook in de kraamzorg, op de kraam- en verloskundeafdeling (Isala Klinieken te Zwolle, WKZ te Utrecht), in de wijkverpleging (Bunschoten) en  op de kinderafdeling (St. Jansdal te Harderwijk) gewerkt. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat grenst aan het vak van een zelfstandig verloskundige. Verder ben ik ook echoscopiste, wat is al een verrijking van mijn vak zie.

Ik vind kwaliteit van zorg (wetenschappelijk onderbouwd) en het optimaliseren van de individuele zorgvraag echte pijlers binnen de verloskundige zorg, waar we hard mee aan de slag gaan. Verder staan er veel veranderingen te wachten in de zorg, met betrekking tot de samenwerking met de tweede lijn (gynaecologen etc) wat een mooie en intensieve uitdaging is. 

Verder heb ik samen met mijn man Rutger Nagel een zoon Ezra geboren in november 2006, een dochter Annabel die in december 2008 geboren is, een zoon Jefta die in september 2011 het wereldlicht zag en onze jongste spruit Juda geboren in juli 2015.

 

Contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Spakenburg De Parel
Chopinstraat 1 b
3752 HR Bunschoten-Spakenburg
Praktijknummer: 033-2982202
Diensttelefoon: 06-13325095